Пріоритетні напрями взаємодії ГУНП в Харківській області та Харківського національного університету внутрішніх справ у сфері забезпечення правопорядку - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 25-27, 2019)
Розкрито основні напрямів взаємодії ГУНП в Харківській області з Харківським національним університетом внутрішніх справ, що сприяють забезпеченні належного стану законності та правопорядку на території м. Харкова й усієї Харківської області.

The main directions of interaction of SUNP in the Kharkiv region with the Kharkiv National University of Internal Affairs, which contribute to ensuring the proper state of law and order on the territory of Kharkiv and the whole Kharkiv region.

Раскрыты основные направления взаимодействия ГУНП в Харьковской области с Харьковским национальным университетом внутренних дел, способствующие обеспечению надлежащего состояния законности и правопорядка на территории г. Харькова и всей Харьковской области.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; взаємодія; взаимодействие; interactions; забезпечення правопорядку; обеспечения правопорядка; enforcement of the law; public peace