Алгоритм синтезу організаційної структури органу управління підрозділом міністерства внутрішніх справ - Бондаренко, Я. Г.; Bondarenko, Ya. H.; Бондаренко, О. Г.; Bondarenko, O. H.; Каплун, С. О.; Kaplun, S. O.; Дундуков, В. Г.; Dundukov, V. H. (Право і безпека. - 2012. - № 3 (45). - С. 159-164, 2012)
Обгрунтовано використання теорії моделювання організаційних структур для реформування системи управління підрозділами внутрішніх справ. Запропоновано алгоритм синтезу організаційної структури органу управління підрозділами внутрішніх справ з використанням методів вирішення завдання синтезу організації.

Using the theories of modeling of the organizing structure for reformation managerial system by subdivisions of the internal affairs bodies is motivated. The algorithm of the organizing structure of management of subdivisions of the internal affairs bodies is proposed.

Обосновано применение теории моделирования организационной структуры для реформирования системы управления подразделениями внутренних дел. Предложен алгоритм синтеза организационной структуры органа управления подразделениями внутренних дел.
Methods and algorithm of the syntheses of the organizing structure of management of subdivisions of internal affairs bodies
Методика и алгоритм синтеза организационной структуры органа управления подразделением внутренних дел
Keywords: організаційна структура; organizational structure; организационная структура; алгоритм синтезу; synthesis algorithm; алгоритм синтеза; управління підрозділом Міністерства внутрішніх справ; management of a division of the Ministry of Internal Affairs; управление подразделением Министерства внутренних дел