Правовий механізм протидії тероризму у системі забезпечення внутрішньої безпеки держави - Пономаренко, Г. О.; Ponomarenko, H. O. (Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 5-9 ., 2008)
У статті дається характеристика правового механізму протидії тероризму як елемента забезпечення внутрішньої безпеки держави. В статье дается характеристика правового механизма противодействия терроризму как элемента обеспечения внутренней безопасности государства. In the article the legal mechanizm of terrorism counteraction as element of guarantee of state internal security is characterized
Пономаренко, Г. О. Правовий механізм протидії тероризму у системі забезпечення внутрішньої безпеки держави / Г. О. Пономаренко // Право і Безпека. - 2008. - № 2, т. 7. - С. 5-9.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; тероризм; терроризм; протидія тероризму; противодействие терроризму; внутрішня безпека держави; внутренняя безопасность государства; боротьба з тероризмом; борьба с терроризмом; fight against terrorism