Інформаційна логістика - Шаповал, А. О.; Shapoval, A. O.; ORCID ID: https://orcid.org/0000-0002-9823-0044 (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 422-424., 2022)
Зазначено, що предметом логістики являється інформаційний потік. Інформаційний потік - це інформація, яка знаходиться у впорядкованому русі по заданих напрямах з фіксованими початковими, проміжними і кінцевими точками. Інформаційний потік відповідає матеріальному, а завдяки зв’язку із зовнішнім середовищем його використовують для контролю за логістичними операціями. В наш час для розвитку підприємства необхідно створювати “безпаперові” системи управління інформаційними потоками та розвивати технічні бази на підприємствах. Указано, что предметом логистики является информационный поток. Информационный поток – это информация, которая находится в упорядоченном движении по заданным направлениям с фиксированными начальными, промежуточными и конечными точками. Информационный поток соответствует материальному, а благодаря связи с внешней средой используется для контроля за логистическими операциями. В настоящее время для развития предприятия необходимо создавать "безбумажные" системы управления информационными потоками и развивать технические базы на предприятиях. It is indicated that the subject of logistics is the information flow. Information flow is information that is in an orderly movement in given directions with fixed initial, intermediate and final points. The information flow corresponds to the material flow, and due to the connection with the external environment, it is used to control logistics operations. At present, for the development of an enterprise, it is necessary to create "paperless" information flow management systems and develop technical bases at enterprises.
Шаповал А. О. Інформаційна логістика / А. О. Шаповал / Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 12 трав. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Кременчуц. льотний коледж, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 422-424.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; комп’ютерні технології; компьютерные технологии; computer technology; інформаційна логістика; информационная логистика; information logistics; інформаційний потік; информационный поток; information flow; транспортування виробничої продукції; транспортировка производственной продукции; transportation of industrial products; ринкові вимоги; рыночные требования; market requirements; уніфіковані коди; унифицированные коды; unified codes; штрих-код; barcode; QR-код; QR code; маркування товарів; маркировка товаров; goods labeling