Кадрова робота у системі роботи з персоналом ОВС: сучасний стан та перспективи розвитку - Музичук, О. М.; Muzychuk, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8367-2504 (Право і безпека. -2008. - №1. - т. 7 . - С.- 50 - 54, 2008)
Розглянуто проблемні питання кадрової роботи як одного з напрямків роботи з персоналом ОВС, у зв 'язку з чим запропоновано заходи з удосконалення підготовки кадрів для ОВС та покращення матеріальнотехнічного і соціального забезпечення працівників ОВС, надано пропозиції щодо удосконалення теоретичних та правових основ у сфері роботи з персоналом у цілому та кадрової роботи в ОВС, зокрема. Рассмотрены проблемные вопросы кадровой работы как одного из направлений работы с персоналом УВД, в связи с чем предложены мероприятия по усовершенствованию подготовки кадров для УВД, и по улучшению материально-технического и социального обеспечения работников УВД, приведены предложения по усовершенствованию теоретических и правовых основ в сфере работы с персоналом в целом и кадровой работе в УВД, в частности . Problem questions of personnel work as one of directions of work with the personnel of the Department of Internal Affairs in this connection actions for improvement of a professional training for the Department of Internal Affairs and on improvement material are offered and social security of workers of the Department of Internal Affairs are considered, offers on improvement of theoretical and legal bases in sphere of work with the personnel as a whole and personnel work in the Department of Internal Affairs in particular are given .
Кадровая работа в системе работы с персоналом УВД: современное состояние и перспективы развития.
PERSONNEL WORK In SYSTEM of WORK With PERSONNEL Department of Internal Affairs: the MODERN CONDITION And PROSPECTS of DEVELOPMENT.
Keywords: кадрова робота; кадровая работа; підготовка персоналу ОВС; подготовка персонала УВД; підготовка кадрів ОВС; подготовка кадров УВД