Методи управління забезпеченням життєдіяльності персоналу ОВС - Синявська, О. Ю.; Syniavska, O. Yu.; Олена Юхимівна Синявська (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 190-197., 2007)
Розкрито методи управління забезпеченням життєдіяльності персоналу органів внутрішніх справ. Раскрыты методы управления обеспечением жизнедеятельности персонала органов внутренних дел. The methods of managing the life support of the personnel of the law enforcement agencies are disclosed.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; органи внутрішніх справ; органы внутренних дел; забезпеченням життєдіяльності персоналу; обеспечение жизнедеятельности персонала; адміністративні методи; административные методы; класифікація методів управління; классификация методов управления; методи управління; методы управления