Проблемні питання, що виникають при здійсненні права на інформацію про стан свого здоров’я - Ходєєва, Н. В.; Khodeeva, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6154-6854 (Право і суспільство. – 2018. – № 3, ч. 1. – С. 115-119, 2018)
У статті розглядаються проблемні питання, що виникають під час здійснення права на інформацію про стан свого здоров’я з огляду на існування розбіжностей у законодавчо встановленому віковому цензі фізичних осіб, яким надається право на отримання інформації про стан свого здоров’я.

The article deals with the problematic issues arising in the exercise of the right to information on the state of his health in connection with the existence of discrepancies in the statutory âge limit of individuals who are entitled to receive information about their health.

В статье рассматриваются проблемные вопросы, возникающие при осуществлении права на информацию о состоянии своего здоровья в связи с существованием разногласий в законодательно установленном возрастном цензе физических лиц, которым предоставляется право на получение информации о состоянии своего здоровья.
Ходєєва Н. В. Проблемні питання, що виникають при здійсненні права на інформацію про стан свого здоров’я / Ходєєва Н. В. // Право і суспільство. – 2018. – № 3, ч. 1. – С. 115-119.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; інформація про стан свого здоров’я; информация о состоянии своего здоровья; information about the health; суб’єкт права; здійснення суб’єктивного права; колізії; віковий ценз; субъект права; осуществление субъективного права; коллизии; возрастной ценз; subject of law; exercise of subjective law; conflict; age qualification