Кримінальне законодавство окремих європейських країн про кримінально-правову охорону документообігу - Фіалка, М. І.; Fialka, M. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5599-3335 (Вісник Запорізького юридичного інституту. – 2007. – № 3. – С. 225–232, 2007)
В статті аналізується кримінальне законодавство окремих європейських країн на предмет кримінально-правової охорони документообігу. Наголошується на певних особливостях такої охорони.

The article analyzes the criminal legislation of certain European countries on the subject of criminal law protection of document circulation. It is emphasized on certain features of such protection.

В статье анализируется уголовное законодательство отдельных европейских стран на предмет уголовно-правовой охраны документооборота. Отмечаются определенные особенности такой охраны.
Фіалка, М. І. Кримінальне законодавство окремих європейських країн про кримінально-правову охорону документообігу / М. І. Фіалка // Вісник Запорізького юридичного інституту. – 2007. – № 3. – С. 225–232.
Keywords: документообіг; охорона; кримінальне законодавство; Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; зарубіжний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; workflow; документооборот; protection; охрана; criminal legislation; уголовное законодательство