Поняття та сутність принципів кримінального процесу - Кочура, А. В.; Kochura, A. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7721-2955 (Наше право. - 2010. - № 3. - С. 82-86, 2010)
Розглядаються сутність і основні ознаки принципів кримінального процесу, дається їх визначення.

In this article author studying main point and features of the principles of criminal procedure, give the definition of the principles of criminal procedure.

Рассматриваются сущность и основные признаки принципов уголовного процесса, дается их определение.
Кочура, А. В. Поняття та сутність принципів кримінального процесу / Кочура Анастасія Володимирівна // Наше право. - 2010. - № 3. - С. 82-86.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; принципи кримінального процесу; принципы уголовного процесса; principles of criminal procedure