Використання інноваційних технологій у процесі формування психологічної культури поліцейського - Доценко, В. В.; Dotsenko, V. V.; Вікторія Доценко (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 114-117, 2019)
Аналізуються особливості впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес ЗВО зі специфічними умовами навчання. Представлено комплекс соціально-психологічних тренінгів спрямованих на формування психологічної культури поліцейського»: «Адаптація», «Мріяти, планувати, досягати цілей», «Самоорганізація життя».

Анализируются особенности внедрения инновационных технологий в учебно-воспитательный процесс ЗВО со специфическими условиями обучения. Представлен комплекс социально-психологических тренингов направленных на формирование психологической культуры полицейского »:« Адаптация »,« Мечтать, планировать, достигать целей »,« Самоорганизация жизни ».

Peculiarities of introduction of innovative technologies in the educational process of the Free Economic Zone with specific learning conditions are analyzed. A set of socio-psychological trainings aimed at forming the psychological culture of a police officer is presented: "Adaptation", "Dreaming, planning, achieving goals", "Self-organization of life".
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; інноваційні технології; innovative technologies; инновационные технологии; психологічна культура; психологическая культура; psychological culture; Психологія. Рsychology. Психология; поліцейський; police officer; полицейский; тренінг; training; тренинг; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология