Особливості використання новітніх технологій у попередженні і розкритті злочинів у правоохоронних структурах Великобританії - Брусакова, О. В.; Brusakova, O. V.; Оксана Брусакова (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 31-33, 2021)
Розглянуто досвід Великобританії у використанні сучасних технологічних інструментів для профілактики, запобігання і розкриття злочинів.

The experience of Great Britain in the use of modern technological tools for the prevention, prevention and detection of crimes is considered.

Рассмотрен опыт Великобритании в использовании современных технологических инструментов для профилактики, предотвращения и раскрываемости преступлений.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Великобританія; Great Britain; Великобритания; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт; новітні технології; new technologies; новейшие технологии; правоохоронні органи; law enforcement agencies; правоохранительные органы; запобігання злочинності; crime prevention; предотвращение преступности; інформаційні технології; information technology; информационные технологии; Кримінологія. Criminology. Криминология