Особливості тактичної підготовки поліцейських на прикладі Сполучених Штатів Америки: досвід для України - Кущенко, В. О.; Kushchenko, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5859-5906; Комзюк, М. А.; Komziuk, M. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7656-1061 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 138-140, 2019)
Проаналізовано досвід тактичної підготовки працівників поліції в Сполучених Штатах Америки. Визначено, що незважаючи на організаційну побудову поліції, тактична підготовка здійснюється за єдиними стандартами.

The experience of tactical training of police officers in the United States of America is analyzed. It is determined that despite the organizational structure of the police, tactical training is carried out according to uniform standards.

Проанализирован опыт тактической подготовки сотрудников полиции в США. Определено, что несмотря на организационное построение полиции, тактическая подготовка осуществляется по единым стандартам.
Кущенко, В. О. Особливості тактичної підготовки поліцейських на прикладі Сполучених Штатів Америки: досвід для України / В. О. Кущенко, М. А. Комзюк // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 31 трав. 2019 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. - Харків: ХНУВС, 2019. - С. 138-140.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National Police of Ukraine; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; тактична підготовка; tactical training; тактическая подготовка; США; United States of America; USA; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт