Перспективні напрями вдосконалення трудового законодавства, норми якого спрямовані на регулювання нетипових форм зайнятості - Гусаров, О. С.; Husarov, O. S. (Перспективні напрямки розвитку юридичної науки у 21-му сторіччі: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Київ, 14-15 черв. 2022 р.). – Київ, 2022. – С. 21-24, 2022)
Розглянуто питанням удосконалення трудового законодавства, що регулює нетипову зайнятість. Наголошено на необхідність закріплення гарантій прав, свобод і законних інтересів найманих працівників, залучених до трудової діяльності через нетипові форми.

The issue of improving labor legislation regulating atypical employment is considered. The need to secure guarantees of the rights, freedoms, and legitimate interests of employees involved in labor activities through atypical forms is emphasized.

Рассмотрены вопросом усовершенствования трудового законодательства, регулирующего нетипичную занятость. Отмечена необходимость закрепления гарантий прав, свобод и законных интересов наемных работников, привлеченных к трудовой деятельности через нетипичные формы.
Keywords: трудове законодавство; правове регулювання; удосконалення законодавства; нетипові форми зайнятості; labor legislation; legal regulation; improvement of legislation; atypical forms of employment; трудовое законодательство; правовое регулирование; усовершенствование законодательства; нетипичные формы занятости