Цілі використання доказів під час розслідування злочинів - Лапта, С. П.; Lapta, S. P.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5401-5086 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 176-180, 2011)
Розглянуто проблеми використання доказів під час розслідування злочинів. На основі аналізу наукових праць вітчизняних та закордонних вчених визначено основні цілі використання доказів у ході досудового слідства. The problems of using evidence while investigating crimes are observed. The main aims of using evidence while pretrial investigation are determined on the basis of the scientific works’ analysis by domestic and foreign scientists. Рассмотрены проблемы использования доказательств при расследовании преступлений. На основе анализа научных работ отечественных и зарубежных ученых определены основные цели использования доказательств в ходе досудебного следствия.
The Purpose of Using Evidence in Crime Investigation
Цели использования доказательств при расследовании преступлений
Лапта, С. П. Цілі використання доказів під час розслідування злочинів / С. П. Лапта // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 1 (52). – С. 176-180.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; розслідування злочинів; расследование преступлений; crimes’ investigation; досудове слідство; досудебное следствие; pre-trial investigation; використання доказів; использование доказательств; using evidence