Наявність достатньої адміністративної процедури як самостійна гарантія прав і свобод громадян - Пабат, О. В.; Pabat, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9237-6344 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 257-263., 2007)
Розглянуто адміністративну процедура як самостійну гарантію прав і свобод громадян через наявність в її елементах положень, які містять правові заходи та способи, що забезпечують реалізацію, охорону і захист прав, свобод і обов’язків громадян, і спрямовані на законний хід і результати процесу. Рассмотрено административную процедура как самостоятельную гарантию прав и свобод граждан из-за наличия в ее элементах положений, которые содержат правовые меры и способы, обеспечивающие реализацию, охрану и защиту прав, свобод и обязанностей граждан, и направлены на законный ход и результаты процесса. The administrative procedure is considered as an independent guarantee of the rights and freedoms of citizens due to the presence in its elements of provisions that contain legal measures and methods that ensure the realization, protection and protection of the rights, freedoms and duties of citizens, and aimed at the legal course and results of the process.
Пабат, О. В. Наявність достатньої адміністративної процедури як самостійна гарантія прав і свобод громадян / О. В. Пабат // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 257-263.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративні процедури; административные процедуры; права і свободи громадян; права и свободы граждан; гарантии прав и свобод граждан; гарантії прав і свобод громадян