Проблема детермінації у структурі дискурсу постмодерна - Маслова, Н. Г.; Maslova, N. H. (Вісник Кримінологічної асоціації України. – 2019. – № 2 (21). – С. 153-161, 2019)
Розглянуто особливості застосування методологічних підходів до дослідження актуальних проблем кримінологічної детермінації і постмодерністських концептів. Зроблено висновк про принципову можливість і наукову допустимість таких підходів, їх значний евристичний потенціал у сучасних умовах. The article deals with the peculiarities of the application of methodological approaches and postmodern concepts to the study of relevant problems of criminological determination. The author has made conclusions about the fundamental possibility and scientific validity of such approaches, their significant heuristic potential in modern conditions. В статье рассмотрены особенности применения методологических подходов и постмодернистских концептов к исследованию актуальных проблем криминологической детерминации. Сделаны выводы о принципиальной возможности и научной допустимости подобных подходов, их значительном эвристическом потенциале в современных условиях.
Determination problem in the structure of the postmodern discourse
Проблема детерминации в структуре дискурса постмодерна
Маслова, Н. Г. Проблема детермінації у структурі дискурсу постмодерна / Наталія Григорівна Маслова // Вісник Кримінологічної асоціації України. – 2019. – № 2 (21). – С. 153-161.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; постмодернізм; постмодернизм; postmodernism; дискурс; discourse; кримінологічна детермінація; криминологическая детерминация; criminological determination