Психологічні особливості підлітків, схильних до Інтернет-залежності - Воропай, А. О.; Voropai, A. O.; Шиліна, А. А.; Shylina, A. A.; Шиліна Алла Андріївна (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 305-308, 2012)
Досліджено психологічні особливості підлітків, схильних до Інтернет-залежності. Розглянуто причини появи такої адикції та її прояви. Представлено результати дослідження особистісних особливостей підлітків, які мають залежність від Інтернету.

The psychological characteristics of adolescents, which are inclined to Internet addiction are researched. The reasons of this addiction and its features are presented. The results of the personal characteristics of adolescents, who have an Internet addiction are reviewed.

Рассмотрены психологические особенности подростков, которые склонны к Интернет-зависимости. Представлены причины возникновения такой аддикции и ее проявления. Представлены результаты исследования личностных особенностей подростков, которые имеют Интернет-зависимость.
Psychological features of adolescents, which are inclined to Internet addiction
Психологические особенности подростков, склонных к Интернет-зависимости
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; підлітки; подростки; adolescent; Інтернет-залежність; Интернет-зависимость; Internet addiction; психологічні особливості; психологические особенности; psychological features