Адміністративно-правове регулювання використання службових собак у діяльності Національної поліції України - Салманова, О. Ю.; Salmanova, O. Y.; Салманов, О. В.; Salmanov, O. V.; Olena Salmanova (Шляхи покращення професійного рівня працівників кінологічних служб : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 14 груд. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 18-21, 2018)
Розглянуто нормативно-правові акти, які визначають порядок застосування поліцейських заходів взагалі та використання службових собак як інструменту здійснення цієї діяльності.

The legal acts that determine the procedure for applying police measures in general and the use of service dogs as a tool for this activity are considered.

Рассмотрены нормативно-правовые акты, определяющие порядок применения полицейских мер и использования служебных собак как инструмента осуществления этой деятельности.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; police; полиция; службові собаки; service dogs; служебные собаки; адміністративно-правове регулювання; administrative and legal regulation; административно-правовое регулирование