Структурні елементи методики розслідування окремих видів злочинів - Книженко, С. О.; Knyzhenko, S. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1944-4256 (Форум права. - 2008. - № 2. – С. 227-230, 2008)
Розглянуті актуальні питання розробки структурних елементів методики розслідування окремих видів злочинів. Визначені чинники, що впливають на формування методики розслідування окремих видів злочинів. Запропоновано в методиці розслідування окремих видів злочинів виділяти основні та додаткові структурні елементи.

Pressing questions of development of structural elements of a technique of investigation of separate kinds of crimes are considered. The factors influencing formation of a technique of investigation of separate kinds of crimes are determined. It is offered to allocate the basic and additional structural elements in a technique of investigation of separate kinds of crimes.

Рассмотрены актуальные вопросы разработки структурных элементов методики расследования отдельных видов преступлений. Определены факторы, влияющие на формирование методики расследования отдельных видов преступлений. Предложено в методике расследования отдельных видов преступлений выделять основные и дополнительные структурные элементы.
Structural elements of a technique for investigation of separate kinds of crimes
Структурные элементы методики расследования отдельных видов преступлений
Книженко, С. О. Структурні елементи методики розслідування окремих видів злочинів [Електронний ресурс] // Форум права. - 2008. - № 2. – С. 227-230. – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2008-2/08ksoonz.pdf.
Книженко С. О. "Структурні елементи методики розслідування окремих видів злочинів." Форум права 2 (2008): 227-230.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; методика розслідування злочинів; методика расследования преступлений; розслідування окремих видів злочинів; расследование отдельных видов преступлений