Охорона прав споживача у договорі купівлі-продажу, укладеного у мережі Інтернет - Лисенко, І. В.; Lysenko, I. V.; Лисенко, А. М.; Lysenko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0780-2148 (Форум права. – 2016. – № 4. - С. 201-205, 2016)
Досліджена правова природа охорони прав споживача у договорах купівлі-продажу, укладених через мережу Інтернет, що зумовлене постійним зростанням кількості таких правочинів у в сьому світі та в Україні зокрема. Запропоновано створення більш посиленого механізму охорони прав споживача, як найменш захищеної сторони договору, укладеного у мережі Інтернет.

We study the protection of the rights of consumers in the purchase and sale contracts concluded on the Internet, due to the increase in the number of such transactions in the world and in Ukraine in particular. It is proposed the creation of a strengthened legal mechanism to protect the rights of consumers in the purchase and sale contracts concluded via the Internet.

Исследуется охрана прав потребителей в договорах купли-продажи, заключенных в сети Интернет, что обусловлено увеличением количества таких сделок во всем мире и в Украине в частности. Предложено создание более усиленного законодательного механизма защиты прав потребителей в договорах купли-продажи, заключенных через сеть Интернет.
Охрана прав потребителей в договорах купли-продажи, заключенного в сети Интернет
Protection of Consumer Rights In the Purchase and Sale Contracts Concluded On the Internet
Лисенко І. В. Охорона прав споживача у договорі купівлі-продажу, укладеного у мережі Інтернет [Електронний ресурс] / І. В. Лисенко, А. М. Лисенко // Форум права. – 2016. – № 4. – С. 201–205. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/FP_index.htm_2016_4_33.pdf
Лисенко І. В., Лисенко А. М. "Охорона прав споживача у договорі купівлі-продажу, укладеного у мережі Інтернет." Форум права 4 (2016): 201–205.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір купівлі-продажу; охорона прав; покупець; продавець; споживач; письмова (електронна) форма правочину; Інтернет; distance contracts of sale; дистанційна торгівля; дистанционная торговля; дистанційний договір; дистанционный договор; защита прав потребителей; Internet; Интернет; protection of the rights of consumers; purchase and sale contracts