Ідея соборності в національній ідентичності крізь призму кримінотеології війни та в конструктах світових глобалізаційних процесів: шлях науково-практичного інтерв’ювання - Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Іван Кріцак (Верховенство права: доктрина і практика в умовах сучасних світових викликів : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Дніпро, 28 лют. 2023 р.). - Дніпро : Дніпроп. держ. ун-т внутр. справ, 2023. - С. 185-190, 2023)
Надано авторське бачення ідеї соборності в національній українській ідентичності крізь призму кримінотеології війни.

The author's vision of the idea of universality in the national Ukrainian identity through the prism of the criminology of war is given.

Дано авторское видение идеи соборности в национальной украинской идентичности сквозь призму криминотеологии войны.
Keywords: Україна; війна; ідея соборності; соборність; національна ідентичність; кримінотеологія; глобалізація; харківська юридична школа; Харків; Ukraine; war; Kharkiv; idea of unity; Украина; война; идея соборности; криминотеология