Проблеми використання конфіденційного співробітництва під час виконання спеціального завдання з розкриття злочинної діяльності організованої групи чи злочинної організації - Кривошей, О. О.; Kryvoshei, O. O. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 1 груд. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 47-48, 2023)
Проаналізовано розробку концепції використання конфіденційного співробітництва під час виконання спеціального завдання з розкриття злочинної діяльності організованої групи чи злочинної організації, як, з одного боку, окремого напряму подолання кримінального впливу, а з іншого протидії організованим формам кримінальної протиправності в цілому з використанням можливостей оперативно-розшукової діяльності.

The development of the concept of the use of confidential cooperation during the performance of a special task of uncovering the criminal activity of an organized group or criminal organization was analyzed, as, on the one hand, a separate direction of overcoming criminal influence, and on the other hand, countering organized forms of criminal illegality in general, using the capabilities of operational and investigative activities.

Проанализирована разработка концепции использования конфиденциального сотрудничества при выполнении специального задания по раскрытию преступной деятельности организованной группы или преступной организации, как, с одной стороны, отдельного направления преодоления уголовного воздействия, а с другой противодействия организованным формам уголовной противоправности в целом с использованием возможностей оперативно-розыскной деятельности.
Keywords: негласні слідчі (розшукові) дії; secret investigative (research) actions; негласные следственные (розыскные) действия; конфіденційне співробітництво; confidential cooperation; конфиденциальное сотрудничество; розкриття злочинної діяльності організованої групи чи злочинної організації; disclosure criminal activity of an organized group or a criminal organization; раскрытие преступной деятельности организованной группы или преступной организации; спеціальне завдання; special task; специальное задание