Відповідальність за договором оренди майна державних підприємств - Мороз, О. В.; Moroz, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4154-1826; ResearcherID: J-8916-2016 (Право і Безпека. - 2009. - № 2. - С.163-167., 2009)
У статті проаналізовано відповідальність сторін за договором оренди майна державних підприємств. Схарактеризовано правові наслідки, що настають у випадку порушення орендних зобов’язань.

The liability of the parties due to the state enterprises’ property lease contract is under analysis. Legal consequences of the breach of the lease obligations are characterized in the article.

В статье проанализировано ответственность сторон по договору аренды имущества государственных предприятий. Охарактеризованы правовые последствия, которые наступают в случае нарушения арендных обязательств.
Мороз, О.В. Відповідальність за договором оренди майна державних підприємств / О.В. Мороз // Право і Безпека. - 2009. - № 2. - С. 163-167.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; договір оренди майна; договор аренды имущества; lease agreement; державні підприємства; государственные предприятия; state enterprises; орендні зобов’язання; арендные обязательства; відповідальність сторін; ответственность сторон