До питання про сутність поняття "державність" - Греченко, В. А.; Grechenko, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6046-0178 (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 244 - 249, 2002)
Висвітлюється феномен державності з різної «висоти» теорії, у різному контексті, з урахуванням історичного досвіду та практики державотворення в Україні. Освещается феномен государственности с разной «высоты» теории, в разном контексте, с учетом исторического опыта и практики государства в Украине. The phenomenon of statehood is covered from different "heights" of the theory, in different contexts, taking into account the historical experience and practice of state formation in Ukraine.
Греченко, В. А. До питання про сутність поняття "державність" / В. А. Греченко // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 244 - 249
Keywords: держава; государство; державність; государственность; форми державності; формы государственности