Проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України “Про Національну поліцію” з питань службового сумісництва поліцейських» - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Бортник, С. М.; Bortnyk, S. M.; Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; Крикун, В. В.; Krykun, V. V.; Ізбаш, К. С.; Izbash , K. S.; Костянтин Бугайчук; Serhii Bortnyk (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2023)
Надано Проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України “Про Національну поліцію” з питань службового сумісництва поліцейських» з метою гармонізаціх положень законодавства про запобігання корупції.

The Draft Law of Ukraine "On Amendments to the Law of Ukraine "On the National Police" on the Issues of Official Co-operation of Police Officers" with the aim of harmonizing the provisions of the legislation on the prevention of corruption has been submitted.

Представлен Проект Закона Украины «О внесении изменений в Закон Украины «О Национальной полиции» по вопросам служебного совместительства полицейских» с целью гармонизации положений законодательства о предотвращении коррупции.
Keywords: Україна; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания; Національна поліція України; законодавство; протидія корупції; поліцейські; службове сумісництво; проєкт; National Police of Ukraine; legislation; anti-corruption; police officers; part-time work; project; Национальная полиция Украины; законодательство; противодействие коррупции; полицейские; служебное совместительство; проект