Безкоштовне отримання громадянами земель для ведення особистого селянського господарства як джерело корупційних ризиків - Бригадир, І. В.; Bryhadyr, I. V.; Панова, І. В.; Panova, I. V.; Панова Ірина Вікторівна (Протидія корупції: правове регулювання і практичний досвід : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 3 груд. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 61-63, 2021)
Розглянуто проблему зловживання в земельній сфері, пов’язаних з передачею у власність громадянам земель для ведення особистого селянського господарства.

The problem of abuse in the land sphere, related to the transfer of land to citizens for personal farming, is considered.

Рассмотрена проблема злоупотребления в земельной сфере, связанных с передачей в собственность гражданам земель для ведения личного крестьянского хозяйства.
Keywords: Земельне право. Аграрне право. Land Law. Agrarian Law. Земельное право. Аграрное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; особисте селянське господарство; личное крестьянское хозяйство; personal peasant economy; земельні ділянки; земельные участки; ground section; корупція; коррупция; corruption; корупційні ризики; коррупционные риски; corruption risks; безоплатна передача земель; безвозмездная передача земель; free transfer of land