Форми погашення податкового векселя: особливості безгрошової форми - Калініченко, Г. В.; Kalinichenko, H. V. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право . - 2012. - Вип. 20, ч. 2, т. 2. - С. 114-117, 2012)
У статті досліджені особливості погашення податкового векселя, виокремлено форми його погашення: грошова та безгрошова. Детально проаналізовано безгрошову форму погашення. Виділено певні недоліки нормативно-правових актів, які регулюють таку форму погашення.

The article deals with the peculiarities of payment of promissory note relating to tax liability, it is highlighted forms of payment: monetary payment and non-monetary payment. It is analyzed in details non-monetary form of payment. It is specified some defects of regulatory acts regulating such form of payment.

В статье исследованы особенности погашения налогового векселя, выделены формы его погашения: денежная и безденежная. Детально проанализирована безденежная форма погашения. Определены некоторые недостатки нормативно-правовых актов, регулируюших такую форму погашения.
Forms of payment of promissory note relating to tax liability peculiarities of cashless form
Калініченко, Г. В. Форми погашення податкового векселя: особливості безгрошової форми / Г. В. Калініченко // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2012. - Вип. 20, ч. 2, т. 2. - С. 114-117.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; податковий вексель; погашення податкового векселя; безгрошова форма погашення; налоговый вексель; погашение налогового векселя; безденежная форма погашения; promissory note relating to tax liability; payment of promissory note relating to tax liability; non-monetary form of payment