Роль закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання в підготовці правників у контексті зміцнення кадрового потенціалу органів Національної поліції - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956 (Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.). - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 19-22, 2021)
Наголошено, що реформування системи вищої юридичної освіти не має бути пов’язане з боротьбою окремих ЗВО за державне замовлення та штучне позбавлення ЗВО із специфічними умовами права готувати правників. Система підготовки правників має враховувати вимоги основних роботодавців.

It was stressed that the reform of the higher legal education system should not be associated with the struggle of individual higher education institutions for the state order and the artificial deprivation of higher education institutions with specific conditions for the right to train lawyers. The legal training system should take into account the requirements of key employers.

Отмечено, что реформирование системы высшего юридического образования не должно быть связано с борьбой отдельных учреждений высшего образования за государственный заказ и искусственное лишение высших учебных заведений со специфическими условиями права готовить юристов. Система подготовки юристов должна учитывать требования основных работодателей.
Швець, Д. В. Роль закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання в підготовці правників у контексті зміцнення кадрового потенціалу органів Національної поліції / Швець Д. В. // Сучасний стан забезпечення трудових прав і прав у сфері соціального забезпечення та перспективи його поліпшення : матеріали ІХ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 4 черв. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; за заг. ред. К. Ю. Мельника. - Xарків : ХНУВС, 2021. - С. 19-22.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; institutions of higher education with specific learning conditions; юридична освіта; юридическое образование; legal education; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; підготовка кадрів; подготовка кадров; training