Шляхи вдосконалення діяльності експертних підрозділів ОВС на сучасному етапі - Кислиця, Н. В.; Kyslytsia, N. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 120-124., 2004)
Розглянуто шляхи вдосконалення діяльності експертних підрозділів ОВС на сучасному етапі. Рассмотрены пути совершенствования деятельности экспертных подразделений ОВД на современном этапе. Ways to improve the activities of expert units of the police at the present stage are considered.
Кислиця, Н. В. Шляхи вдосконалення діяльності експертних підрозділів ОВС на сучасному етапі / Н. В. Кислиця // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 120-124.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; експертні підрозділи; экспертные подразделения; expert units; експертно-криміналістичні підрозділи; дактилоскопія; дактилоскопічна реєстрація; дактилоскопия; fingerprinting; dactyloscopic registration