Напрями вдосконалення професійної орієнтації молоді на професії Органів внутрішніх справ України - Головіна, І. Ф.; Holovina, I. F.; Барко, І. В.; Barko, V. I. (Вісник Національного університету оборони України. - 2013. - Вип. 1(32). - С. 185-189, 2013)
Стаття присвячена висвітленню сучасних підходів до вдосконалення професійної орієнтації молоді на службу до органів внутрішніх справ України.

The article is devoted to description of contemporal approaches to improvement of professional orientation of youth for service in Law enforcement bodies of Ukraine.

Статья посвящена раскрытию современных подходов к усовершенствованию профессиональной ориентации молодежи на службу в органы внутренних дел Украины.
Areas of improvement of professional orientation of youth in profession of internal affairs of Ukraine
Keywords: професійна орієнтація; психологічний аспект; органи внутрішніх справ; професійний відбір; professional orientation; psychological aspect; law enforcement bodies; professional selection; профессиональная ориентация; психологический аспект; органы внутренних дел; профессиональный отбор