Становлення інституту кровної помсти у звичаєвому праві стародавніх народів - Велика, Є. С.; Velyka, Ye.S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-7687-843X (Від громадянського суспільства – до правової держави : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2009. - С. 14-16., 2009)
Розглянуто становлення інституту кровної помсти у праві держав Стародавнього світу. Рассмотрено становление института кровной мести в праве государств Древнего мира. The formation of the institution of blood feud in the law of the states of the ancient world.
Formation of the institution of blood feud in the customary law of ancient peoples
Становление института кровной мести в обычном праве древних народов
Велика Є. С. Становлення інституту кровної помсти у звичаєвому праві стародавніх народів / Є. С. Велика // Від громадянського суспільства – до правової держави : тези доп. ІV Міжнар. наук.-практ. конф. Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна. - 2009. - С. 14-16.
Keywords: кровна помста; звичаєве право; стародавні народи; звичаї; традиції; кровная месть; обычное право; древние народы; обычаи; традиции; blood feud; customary law; ancient peoples; customs; traditions