Програма адаптації курсантів першокурсників до умов освітньо-професійного середовища ЗВО зі специфічними умовами навчання - Мілорадова, Н. Е.; Miloradovа, N. E.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-0716-9736 (Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 241 - 244., 2020)
Автором розглянуто мету, основні завдання та складові програми адаптації курсантів-першокурсників до умов освітньо-професійного середовища ЗВО із специфічними умовами навчання. Розкрито зміст складових зазначеної програми. Автором рассмотрены цель, основные задачи и составляющие программы адаптации курсантов-первокурсников к условиям образовательно-профессиональной среды высших учебных учреждений со специфическими условиями обучения. Раскрыто содержание составляющих указанной программы. The author considers the purpose, main tasks and components of the program of adaptation of first-year cadets to the conditions of the educational and professional environment of higher educational institutions with specific learning conditions. The content of the components of the specified program is disclosed.
Мілорадова Н. Е. Програма адаптації курсантів першокурсників до умов освітньо-професійного середовища ЗВО зі специфічними умовами навчання / Н. Е. Мілорадова // Особистість, суспільство, закон : тези доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 24 квіт. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 241 - 244.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; програма адаптації; курсанти-першокурсники; заклади вищої освіти із специфічними умовами навчання; программа адаптации; курсанты-первокурсники; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; adaptation program; freshman cadets; higher education institutions with specific learning conditions; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine