Безпека життєдіяльності та її особливості у правоохоронних органах - Васенко, В. К.; Vasenko, V. K.; Тереніна, О. В.; Terenina, O. V. (Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 213-217, 2012)
Розкрито стан безпеки життєдіяльності працівників правоохоронних органів. Виокремлено найважливіші чинники, що впливають на рівень їх безпеки життєдіяльності. Запропоновано шляхи покращення стану безпеки життєдіяльності працівників міліції.

The state of security of vital functions of police officers is exposed. Major factors that influence on the level of vital functions security are revealed. The way of improvement of the state of safety of vital functions of police officers are offered.

Раскрыто состояние безопасности жизнедеятельности работников правоохранительных органов. Выделены наиболее существенные факторы, что влияют на уровень безопасности жизнедеятельности. Предложены пути улучшения состояния безопасности жизнедеятельности работников милиции.
Vital functions security and its features in law enforcement agencies
Безопасность жизнедеятельности и ее особенности в правоохранительных органах
Васенко, В. К. Безпека життєдіяльності та її особливості у правоохоронних органах / В. К. Васенко, О. В. Тереніна // Право і безпека. - 2012. - № 1 (43). - С. 213-217.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; безпека життєдіяльності; безопасность жизнедеятельности; life safety; Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; соціальний захист; социальная защита; social protection; працівники правоохоронних органів; сотрудники правоохранительных органов; law enforcement agencies