Кіберпатріотизм: формування національної ідентичності української молоді через цифрові медіа та інформаційні технології в умовах війни - Мальцев, К. В.; Maltsev, K. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 491-492, 2025)
Відзначено, що кіберпатріотизм трансформує цифровий простір на платформу національної ідентичності, поєднуючи технології, мистецтво та соціальні ініціативи. В умовах війни він стає ключовим елементом інформаційної оборони та виховання нових поколінь.

It is noted that cyberpatriotism transforms the digital space into a platform for national identity, combining technology, art, and social initiatives. In times of war, it becomes a key element of information defense and the education of new generations.
Keywords: Україна; інноваційні технології; кіберпатріотизм; цифрові медіа; умови війни; Ukraine; innovative technologies; cyberpatriotism; digital media; war conditions