Професійна самореалізація майбутніх працівників патрульної поліції - Посохова, Я. С.; Posokhova, Y. S.; Пономаренко (Посохова) Яна Сергіївна (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.). – Харків, 2016. – С. 223-227, 2016)
Розглянуто теоретичні аспекти проблеми професійного самоздійснення. Відзначено необхідність вивчення психологічного змісту цього феномена. Досліджено питання вивчення професійного самоздійснення у майбутніх правоохоронців, зокрема співробітників патрульної поліції України. Наведено результати емпіричного дослідження, а також визначено перспективи подальшого практичного застосування отриманих результатів.

Theoretical aspects of the problem of professional self-realization are considered. The need to study the psychological content of this phenomenon was noted. The issue of studying professional self-fulfillment in future law enforcement officers, in particular employees of the patrol police of Ukraine, was studied. The results of the empirical research are presented, as well as the prospects for further practical application of the obtained results are determined.

Рассмотрены теоретические аспекты проблемы профессионального самоосуществления. Отмечена необходимость изучения психологического содержания этого феномена. Исследованы вопросы изучения профессионального самоосуществления у будущих правоохранителей, в частности сотрудников патрульной полиции Украины. Приведены результаты эмпирического исследования, а также определены перспективы дальнейшего практического применения полученных результатов.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; майбутні правоохоронці; future law enforcement officers; будущие правоохранители; патрульна поліція; patrol police; патрульная полиция; професійне самоздійснення; professional self-realization; профессиональное самоосуществление