Колізійні питання спадкового права у сучасному українському законодавстві - Самойлов, М. О.; Samoilov, M. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 277 - 284, 2006)
Досліджується встановлення сутності механізму врегулювання спадкових правовідносин та їх відповідності сучасним тенденціям розвитку приватного права. Исследуется установления сущности механизма урегулирования наследственных правоотношений и их соответствия современным тенденциям развития частного права. The essence of the mechanism of regulation of hereditary legal relations and their correspondence to the modern tendencies of development of private law is investigated.
Самойлов, М. О. Колізійні питання спадкового права у сучасному українському законодавстві / М. О. Самойлов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 277 - 284
Keywords: спадкове право; наследственное право; приватне право; частное право; власність; собственность; спадкування; наследование; спадщина; наследство; заповіт; завещание