Кейс-метод как образовательная технология - Почуева, В. В.; Pochuieva, V. V.; Почуєва, В. В.; ORCID https://orcid.org/0000-0003-1021-3627 (Іноземні мови у вищій освіті: лінгвістичні, психолого-педагогічні та методичні перспективи: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25 лют. 2021 р. ‒ Харків, 2021. – С. 174-176, 2021)
Розглянуто характеристика та особливості використання кейс технології у викладанні іноземної мови в закладах вищої освіти.

The characteristics and features of using case technology in foreign language teaching in higher education institutions are considered.

Рассмотрены характеристика и особенности использования кейс технологии в преподавании иностранного языка в высших учебных заведениях.
Почуева, В.В. Кейс-метод как образовательная технология / В. В. Почуева // Іноземні мови у вищій освіті: лінгвістичні, психолого-педагогічні та методичні перспективи: матеріали V Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 25 лют. 2021 р. / МОН Укріїни, Нац. юрид. ун-т імені Ярослава Мудрого, Каф. інозем. мов. ‒ Харків: НЮУ ім. Ярослава Мудрого, 2021. – С. 174-176.
Keywords: кейс-метод; професіоналізація; мотивація; самостійність; case method; professionalization; motivation; autonomy; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; вивчення іноземних мов; изучение иностранных языков; learning foreign languages