Окремі питання правоздатності юридичних осіб у цивільному праві України - Артикуленко, О. В.; Artykulenko, O. V. (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.). – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 309 - 311, 2018)
Розкриті окремі питання правоздатності юридичних осіб у цивільному праві України.

Some issues of the legal capacity of legal entities in the civil law of Ukraine are disclosed.

Раскрыты некоторые вопросы правоспособности юридических лиц в гражданском праве Украины.
Артикуленко О. В. Окремі питання правоздатності юридичних осіб у цивільному праві України / О. В. Артикуленко // Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. світлій пам’яті О. А. Пушкіна (м. Харків, 25 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ; Харків. обласний осередок Всеукр. громад. орг. «Асоціація цивілістів України». – Харків : ХНУВС, 2018. – С. 309 - 311.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; правоздатність юридичних осіб; юридичні особи; правоспособность юридических лиц; юридические лица; непідприємницькі юридичні особи; непредпринимательские юридические лица; legal capacity of legal entities; legal entities; non-entrepreneurial legal entities