Аналіз продуктивності обладнання та впровадження системи TPM на підприємстві авіаційної галузі - Бурдін, М. Ю.; Burdin, M. Yu.; Mykhailo Burdin (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 55-58, 2023)
Зазначено, що впровадження системи ТРМ приведе до зростання рівня продуктивності в кілька разів, зниження собівартості на десятки відсотків, значного скорочення простою обладнання через поломки, сприятливих умов праці і зменшення втрат робочого часу через травми.

It is noted that the implementation of the TRM system will lead to an increase in the level productivity several times, cost reduction by tens of percent, significant reduction in equipment downtime due to breakdowns, favorable conditions labor and reduction of lost working time due to injuries.

Отмечено, что внедрение системы ТРМ приведет к росту уровня производительности в несколько раз, снижение себестоимости на десятки процентов, значительного сокращения простоя оборудования из-за поломки, благоприятных условий труда и уменьшение потерь рабочего времени из-за травм.
Keywords: продуктивність; productivity; производительность; аналіз продуктивності обладнання; analysis of equipment performance; анализ производительности оборудования; TPM; Total Productive Maintenance; авіаційна галузь; aviation industry; авиационная отрасль