Ситуація щодо торгівлі жінками в Україні (подробиці соціологічного дослідження) - Кобзін, Д. О.; Kobzin, D. O.; Шейко, Р. В.; Sheiko, R. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 457-461, 2002)
Вивчено проблему торгівлі жінками, яка потребує використання специфічних методологічних і емпіричних методів одержання й опрацювання інформації. Високу ефективність у вивченні торгівлі жінками показують соціологічні методи, що дозволяють одержувати інформацію від безпосередніх учасників процесу, що, у свою чергу, допомагає встановити реальну картину. The problem of trafficking in women, which requires the use of specific methodological and empirical methods of obtaining and processing information, has been studied. High efficiency in the study of trafficking in women is shown sociological methods that allow to obtain information from the direct participants in the process, which, in turn, helps to establish the real picture. Изучена проблема торговли женщинами, которая требует использования специфических методологических и эмпирических методов получения и обработки информации. Высокую эффективность в изучении торговли женщинами показывают социологические методы, позволяющие получать информацию от непосредственных участников процесса, что, в свою очередь, помогает установить реальную картину.
Situation regarding trafficking in women in Ukraine (sociological survey details)
Ситуация торговли женщинами в Украине (подробности социологического исследования)
Кобзін, Д. О. Ситуація щодо торгівлі жінками в Україні (подробиці соціологічного дослідження) / Д. О. Кобзін, Р. В. Щейко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 457-461.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; торгівля жінками; торговля женщинами; trafficking in women; соціологічне дослідження; социологическое исследование; sociological research; чинники; факторы; factors