Формування системи менеджменту бізнес-процесів: ситуаційний підхід - Дементов, В. О.; Dementov, V. O.; Дутченко, О. М.; Dutchenko, O. M. (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 24 трав. 2024 р.). – Суми: СФ ХНУВС, 2024. – С. 313-315, 2024)
Стверджено, що використання ситуаційного підходу до формування системи менеджменту бізнес-процесів дозволить ефективно вирішувати організаційні та комерційні завдання, розвивати існуючий потенціал використовуючи інтелектуальну складову організації.

It is claimed that the use of a situational approach to the formation of a business process management system will allow to effectively solve organizational and commercial tasks, develop the existing potential using the intellectual component of the organization.

Утверждено, что использование ситуационного подхода к формированию системы менеджмента бизнес-процессов позволит эффективно решать организационные и коммерческие задачи, развивать существующий потенциал, используя интеллектуальную составляющую организации.
Keywords: бізнес-процеси; менеджмент; ситуаційний підхід; business processes; management; situational approach; бизнес-процессы; ситуационный подход