Правові гарантії дотримання законності в протидії злочинності - Веприцький, Р. С.; Veprytskyi, R. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1843-3598 (Європейські перспективи. – 2015. – № 5. – С. 98-104, 2015)
У статті аналізуються правові гарантії дотримання законності в протидії злочинності, розглядаються різні підходи до розуміння та сприйняття юридичних норм, що регламентують гарантії законності.

The article analyzes the legal guarantees of compliance with the law in combating crime, considers different approaches to understanding and perception of legal norms governing guarantees of legality.

В статье анализируются правовые гарантии соблюдения законности в противодействии преступности, рассматриваются различные подходы к пониманию и восприятию юридических норм, которые регламентируются гарантиями законности.
Веприцький, Р. С. Правові гарантії дотримання законності в протидії злочинності / Р. С. Веприцький // Європейські перспективи. – 2015. – № 5. – С. 98-104.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; злочинність; преступность; criminality; протидія злочинності; противодействие преступности; combating crime; правові гарантії; правовые гарантии; legal guarantees; законність; законность; legality