Спеціальний примус, що застосовується міліцією при здійсненні адміністративного нагляду - Ярмакі, Х. П.; Yarmaki, H. P. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 222 - 228, 2006)
Аналізується адміністративно-наглядова діяльність міліції, яка використовує різноманітні методи управлінського впливу, зокрема такі універсальні методи, як переконання та примус. Анализируется административно-надзорная деятельность милиции, которая использует различные методы управленческого воздействия, в том числе такие универсальные методы, как убеждение и принуждение. The administrative and supervisory activity of the police is analyzed, which uses various methods of managerial influence, in particular such universal methods as persuasion and coercion.
Ярмакі, Х. П. Спеціальний примус, що застосовується міліцією при здійсненні адміністративного нагляду / Х. П. Ярмакі // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2006.- Вип. 35.- С. 222 - 228
Keywords: метод управління; метод управления; аміністративний примус; административное принуждение; переконання; убеждение; метод психічного впливу; метод психического влияния; насильство; насилие; силові заходи; силовые меры; збройна сила; вооруженная сила; фізичний вплив; физическое влияние