Проблеми сучасної поліцеїстики - Харківський національний університет внутрішніх справ; Kharkiv National University of Internal Affairs; Факультет № 6; Кафедра правоохоронної діяльності та поліціїстики; Науковий парк «Наука та безпека» (Харківський національний університет внутрішніх справ, 2022)
Розглянуто актуальні проблеми становлення та розвитку сучасної поліцеїстики, науково-правові засади та особливості підготовки і діяльності співробітників Національної поліції України. Видання призначене для науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти, які займаються вивченням питань сучасної поліцеїстики.

Current issues of formation and development of modern policing, scientific and legal principles and features of training and activities of the National Police of Ukraine are considered. The publication is intended for scientists, teachers, students of higher education who are engaged in the study of modern policing.

Рассмотрены актуальные вопросы становления и развития современной полицейской деятельности, научно-правовые основы и особенности подготовки и деятельности Национальной полиции Украины. Издание предназначено для ученых, преподавателей, студентов высших учебных заведений, занимающихся изучением современной полицейской деятельности.
Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - 320 с. - DOI: http://doi.org/10.5281/zenodo.6532312.
Keywords: Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; поліцеїстика; полицеистика; police science; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; правоохранительные органы; правоохоронні органи; law enforcement agencies; органи Національної поліції; заклади вищої освіти зі специфічними умовами навчання; учреждения высшего образования со специфическими условиями обучения; підготовка кадрів; подготовка кадров; підготовка поліцейських кадрів; подготовка полицейских кадров; training