Забезпечення прав і свобод людини в контексті встановлення змісту адміністративно-правового статусу органів Національної поліції України - Танько, А. В.; Tanko, A. V.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-8425-2202 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2020. – С. 47-50, 2020)
Досліджено феномен адміністративно-правового статусу органів Національної поліції як суб’єкта реалізації державної політики України у сфері забезпечення прав і свобод людини.

The phenomenon of administrative and legal status of bodies is investigated National Police as a subject of implementation of the state policy of Ukraine in in the field of human rights and freedoms.

Исследован феномен административно-правового статуса органов Национальной полиции как субъекта реализации государственной политики Украины в сфере обеспечения прав и свобод человека.
Танько, А. В. Забезпечення прав і свобод людини в контексті встановлення змісту адміністративно-правового статусу органів Національної поліції України / Танько, А. В. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 47-50.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; адміністративно-правовий статус; административно-правовой статус; administrative and legal status; захист прав і свобод; защита прав и свобод; protection of rights and freedoms