Про галузеві характеристики злочинів взагалі та кримінологічну характеристику зокрема - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258 (Форум права. – 2010. – № 4. – С. 581–586, 2010)
Розглянуто проблемні питання формування інформаційних масивів галузевих характеристик злочинів. Особливу увагу приділено елементно-компонентним ознакам кримінологічної характеристики злочинів та її відмежування від суміжних категорій. Наведена принципово нова аргументація щодо розроблених наукових положень.

The problem questions of branch descriptions information forming are considered in the article. Special attention is paid to the components of criminology description and it’s to differentiating with contiguous categories. New arguments are resulted in behalf on the developed scientific positions.

Рассмотрены проблемные вопросы формирования информационных массивов отраслевых характеристик преступлений. Особое внимание уделяется элементно- компонентным признакам криминологической характеристики преступлений и ее разграничению от смежных категорий. Приведены новые аргументы в отношении разработанных научных положений.
About a Branch Descriptions of Crimes in General and a Kriminology Description in Particular
Об отраслевых характеристиках преступлений вообще и криминологической характеристике в частности
Литвинов, О. М. Про галузеві характеристики злочинів взагалі та кримінологічну характеристику зокрема [Електронний ресурс] / О. М. Литвинов // Форум права. – 2010. – № 4. – С. 581–586 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2010- 4/10lomkxz.pdf.
Литвинов О. М. "Про галузеві характеристики злочинів взагалі та кримінологічну характеристику зокрема." Форум права 4 (2010): 581-586.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінологічна характеристика; протидія злочинності; системний аналіз; криминологическая характеристика; противодействие преступности; системный анализ; criminological characteristics; counteraction to crimes; system analysis