Юридична відповідальність неповнолітніх за жорстоке поводження з тваринами - Крепакова, М. Ю.; Kriepakova, M. Y. (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 37-38, 2021)
Розглянуто проблемні аспекти визначення віку відповідальності неповнолітніх. Запропоновано внесення науково обгрунтованих змін до чинного законодавства щодо відповідальності неповнолітніх за жорстоке поводження з тваринами.

The problematic aspects of determining the age of responsibility of minors are considered. It is proposed to make scientifically sound changes to the current legislation on the responsibility of minors for animal cruelty.

Рассмотрены проблемные аспекты определения возраста ответственности несовершеннолетних. Предложено внесение научно обоснованных изменений в действующее законодательство об ответственности несовершеннолетних за жестокое обращение с животными.
Крєпакова, М. Ю. Юридична відповідальність неповнолітніх за жорстоке поводження з тваринами / Крєпакова М. Ю. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 28 трав. 2021 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 37-38.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Україна. Ukraine. Украина; відповідальність неповнолітніх; ответственность несовершеннолетних; responsibility of minors; неповнолітні; несовершеннолетние; minors; жорстоке поводження з тваринами; жестокое обращение с животными; animal cruelty