Щодо визначення кіберзлочинності як об’єкта протидії в діяльності Департаменту кіберполіції Національної поліції України - Береза, В. В.; Bereza, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5931-2194 (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 26-28, 2018)
Надано визначення поняттю "кіберзлочинність". Розглянуто питання, щодо забезпечення безпеки сучасного кіберпростору Департаментом кіберполіції Національної поліції України, який покликаний протидіяти кіберзлочинності.

The term "cybercrime" is defined. The issue of ensuring the security of modern cyberspace by the Cyber ​​Police Department of the National Police of Ukraine, which is called to combat cybercrime, was considered.

Дано определение понятию "киберпреступность". Рассмотрены вопросы обеспечения безопасности современного киберпространства Департаментом киберполиции Национальной полиции Украины, который призван противодействовать киберпреступности.
Береза, В. В. Щодо визначення кіберзлочинності як об’єкта протидії в діяльності Департаменту кіберполіції Національної поліції України / Валерій Володимирович Береза // Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених : тези доп. учасників наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 трав. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2018. – С. 26-28.
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; Департамент кіберполіції; Cyberpolice Department; Департамент киберполиции; кіберзлочинність; cybercrime; киберпреступность; протидія кіберзлочинності; combating cybercrime; противодействие киберпреступности