Синергетична концепція в розвитку підприємства - Дядін, А. С.; Diadin, A. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-2277-2795 (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.). – Харків: ХНУВС, 2019. – С. 165-168., 2019)
На думку автора статті, синергетична складова діяльності це не лише додаткова реалізація товарів, але й можливість значного підвищення іміджу підприємства за рахунок входження в корпоративне утворення або використання торгівельної марки; забезпечення заданого рівня й покращення якості продукції відповідно до потреб і запитів споживачів; трансферт сучасних технологій і знань.

According to the author of the article, the synergistic component of activity is not only the additional sale of goods, but also the possibility of significantly improving the image of the enterprise by entering into a corporate entity or using a trademark; ensuring a given level and improving the quality of products in accordance with the needs and requests of consumers; transfer of modern technologies and knowledge.

По мнению автора статьи, синергетическая составляющая деятельности это не только дополнительная реализация товаров, но и возможность значительного повышения имиджа предприятия за счет вхождения в корпоративное образование или использование торговой марки; обеспечение заданного уровня и улучшение качества продукции в соответствии с потребностями и запросами потребителей; трансферт современных технологий и знаний.
Дядін, А. С. Синергетична концепція в розвитку підприємства / А. С. Дядін // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. VIII Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 6 груд. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ ; Консультат. місія Європейського Союзу. – Харків : ХНУВС, 2019. – С. 165-168.
Keywords: Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; синергетична концепція; синергетическая концепция; synergy concept; підприємства; предприятия; enterprises; синергізм; синергизм; synergy; синергетичні зв’язки суб’єктів господарювання; синергетические связи субъектов хозяйствования; synergistic relations of business entities; самоорганізація; self-organization