Довідник працівника патрульної поліції (інформаційно-довідкові матеріали з адміністративно-правових питань) - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; Гусаров, С. М.; Gusarov, S. M.; Головко, О. М.; Holovko, O. M.; Безпалова, О. І.; Bezpalova, O. I.; Джафарова, О. В.; Dzhafarova, O. V.; Фролов, Ю. М.; Frolov, Yu. M.; et al. (Законодавче забезпечення правоохоронної діяльності : навч. посіб. – Харків : Стильна типографія, 2017. – С. 524-604, 2017)
Запропоновано інформаційно-довідкові матеріали з адміністративно-правових питань, що стануть у нагоді працівнику патрульної поліції.

Information and reference materials on administrative and legal issues that will be useful to the patrol police officer are offered.

Предложены информационно-справочные материалы по административно-правовым вопросам, которые пригодятся работнику патрульной полиции.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; поліція; полиция; police; патрульна поліція; patrol police; патрульная полиция; Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания